Národný inštitút vzdelávania a mládeže

Medzinárodná konferencia: Zručnosti mládeže

Medzinárodná konferencia: Zručnosti mládeže

Medzinárodná konferencia: Zručnosti mládeže

Dňa 22.2.2023 sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave uskutočnila Medzinárodná konferencia: Zručnosti mládeže, ktorú organizoval Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

Konferencia: Zručnosti mládeže mala za cieľ poskytnúť mladým ľuďom, mládežníckym organizáciám, vzdelávacím inštitúciám a zainteresovaným stranám z verejného, neziskového a súkromného sektora príležitosť, aby uznali a oslávili dôležitosť zručností mladých ľudí pre ich zamestnanie, dôstojný život a budúcnosť.

Pre nás ako organizátorov je spokojnosť našich hostí a pridaná hodnota to najdôležitejšie a sme radi, keď sa nám podarí naplniť naše ciele. Očakávania od tejto konferencie boli vysoké, pretože nielen mladí ľudia potrebujú pozornosť, ale aj pracovníci, ktorí ich sprevádzajú v rôznych životných situáciách.

Ako Medzinárodnú konferenciu: Zručnosti mládeže hodnotia účastníci?

Ako hodnotíte celkový priebeh podujatia?

Čo Vám účasť na podujatí spríjemňovalo?

Ak ste sa zúčastnili niektorého z workshopov, čo Vám účasť priniesla? Napíšte nám aj názov/tému workshopu.

Priestor na ďaľšie pripomienky, odkazy.

Bola to výnimočne dobrá konferencia. Veľmi som si ju užila a vážim si pozvanie. Prepojila som sa s ľuďmi a dozvedela sa mnohé zaujímavé fakty a nápady. Veľmi Vám za celú organizáciu ďakujem a držím palce pri všetkých ďalších podujatiach.

Konferencia bola záverečným podujatím v rámci projektu Európsky rok mládeže a zároveň úvodným podujatím Národného inštitútu vzdelávania a mládeže v rámci Európskeho roku zručnosti, ktorý na rok 2023 vyhlásila Európska komisia.
Konferencia sa konala pod záštitou Slovenskej komisie pri UNESCO a bola spolufinancovaná Európskou úniou.

Poďme si spoločne ešte raz pripomenúť skvelú atmosféru.

Všetkým účastníkom srdečne ďakujeme a tešíme sa opäť nabudúce.